Kreatív Coaching

Hiszek abban, hogy a jó ötletek mindig egyszerűek. És minél többet gondolkoztam azon, hogy milyen területre fókuszáljak a coachingon belül, egyre hangosabban szólalt meg bennem az a hang, ami azt mondja, hogy attól legyek különleges, ami mindig is bennem volt, és amit a munkám mellett szenvedélyesen szeretek.

Ez pedig a zene.

Az elmúlt 20 évben voltam basszusgitáros, DJ, írtam zenei témájú cikkeket, készítettem interjúkat, vezettem rádióműsorokat, szerveztem koncerteket és fesztivál helyszíneket, voltam színpadmester, jegyszedő, vagy éppen zeneszerző. Minden érdekel, ami a zenével, a zeneiparral, a zenekarok, DJ-k életével, munkájával kapcsolatos, és tudom, hogyan tudok coachként a zenészek, előadók hasznára lenni. Tudom, mik azok az élethelyzetek, kihívások, kételyek, amikkel egy zenész találkozik. Tudom, mik egy zenekar életében a legnehezebb döntések, hiszen ezeken magam is átmentem. Tudom, mik azok a kérdések, amiket egy zenésznek, zeneipari szakembernek, művésznek fel kell tennem ahhoz, hogy kimondja azt a választ, amit addig sosem mondott ki.

Nem csupán a kreatív emberekkel akarok együtt dolgozni, de a kreatív módszereket is előszeretettel alkalmazom. Nem csak a beszélgetés, a kérdések, a visszajelzések a hatékony coaching eszközök, hanem ilyen lehet egy sakktábla, egy erdei kirándulás, vagy akár egy marék kavics.

Keress, ha úgy érzed, hogy elakadtál a zenei, művészi karrieredben, és én segítek Neked megtalálni a kulcsot, ami már ott lapul valamelyik zsebedben.