2018-10-21

Erősítő

Az “Erősítő” zenekarok, zenészek, DJ-k és zeneipari szakemberek számára nyújtott támogató szolgáltatás. Egyéni és csoportos coachinggal, tréninggel segítek azoknak az ügyfeleimnek, akik valamilyen módon zenével foglalkoznak és a szakmai vagy magánéleti elakadásaik megoldásához külső szakember támogatására van szükségük.

Az elmúlt 20 évben voltam basszusgitáros, DJ, írtam zenei témájú cikkeket, készítettem interjúkat, vezettem rádióműsorokat, szerveztem koncerteket és fesztivál helyszíneket, voltam színpadmester, jegyszedő, vagy éppen zeneszerző. Minden érdekel, ami a zenével, a zeneiparral, a zenekarok, DJ-k életével, munkájával kapcsolatos, és tudom, hogyan tudok coachként a zenészek, előadók hasznára lenni.

Tudom, mik azok az élethelyzetek, kihívások, kételyek, amikkel egy zenész találkozik. Tudom, mik egy zenekar életében a legnehezebb döntések, hiszen ezeken magam is átmentem. Tudom, mik azok a kérdések, amiket egy zenésznek, zeneipari szakembernek, művésznek fel kell tennem ahhoz, hogy kimondja azt a választ, amit addig sosem mondott ki.

Az “Erősítő” kifejezetten zenekarok, zenészek és zeneipari szakemberek számára nyújtott támogató szolgáltatás.  Training és coaching eszközökkel szeretnék segíteni azoknak az ügyfeleimnek, akik zenével foglalkoznak és úgy érzik, olyan problémával találkoztak, amelyet önállóan nem tudnak megoldani.

Keress, ha úgy érzed, hogy elakadtál a zenei, művészi karrieredben, és én segítek Neked megtalálni a kulcsot, ami már ott lapul valamelyik zsebedben.